Oportunitate pentru spații de birouri în polul universitar din Nordul Bucureștiului: Dageco Expoziției Estate

iunie 7, 2023by Maria Neda

În zilele însorite, studenții de la SNSPA preferă să se relaxeze și să se energizeze într-o cafenea cochetă, aflată la doar 150 metri distanță de universitate.
Cafeneaua este localizată la parterul uneia dintre cele patru clădiri de birouri ale parcului de birouri Dageco Expoziției Estate, acolo unde natura completează peisajul lucrativ și invită la deconectare.

Până de curând, în două din cele patru clădiri de birouri se afla sediul unei firme IT&C de top și spațiile sunt configurate pentru o firmă de înaltă performanță și echipate complet. Acest lucru favorizează mutarea imediată a unei companii din același segment de activitate.

În domenii precum: call-center, companii din IT&C, BPO atragerea noilor angajați este o provocare și o prioritate. Cu cât viitorii angajați sunt găsiți mai devreme, de pe băncile instituțiilor de învățământ, cu atât mai bine. Acest lucru favorizează formarea lor timpurie și retenția lor pe timp lung.

Zona Expoziției este un hub universitar important în București Nord

Pe strada Parcului, în fața proiectului de birouri Dageco Expoziției Estate se află Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), unde învață peste 4.000 studenți. În cadrul acestei universități, se derulează 11 programe de licență și 58 de masterat, în română sau engleză, printre specializări numărându-se Comunicarea și Relațiile Publice, Managementul, Brand Management și Comunicare Corporativă, Publicitate, Digital Communications.

spații de birouri pol universitar - Dageco Expoziției Estate

La 550 metri distanță, pe strada Expoziției, se găsește Romanian-American University, o altă instituție de învățământ superior, cu predare în limba engleză, care are în program specializări precum International Business, Computer Science for Economics, Finance and Banking și Law.

Pe strada Parcului, la 330 metri de Dageco Expoziției Estate, se află Școala Europeană, o instituție de învățământ privat cu tradiție, al treilea cel mai apropiat reper din zonă.

De asemenea, la 700 metri, către Parcul Herăstrău, se află Universitatea de Agronomie și Medicină Veterinară, cu căminele aferente.

Spații de birouri care eficientizează programul angajaților

Companiile care caută angajați tineri, pe care să îi formeze încă de pe băncile facultății vor profita de oportunitatea Dageco Expoziției Estate. Posibilitatea de a avea locul de muncă lângă universitate este o opțiune fericită, care ajută tinerii să economisească timp petrecut în trafic, în favoarea momentelor de relaxare.
De asemenea, ideal pentru angajații din zonă, clădirile Dageco beneficiază de o grădiniță cu program prelungit, cu peste 100 locuri și o curte pentru jocuri tematice în aer liber.
La doar câteva minute de Parcul Herăstrău, clădirile deschid o invitație pentru activități sportive și de recreere după programul de la birou.

Avantajele companiilor privind spațiile de birouri disponibile

Dageco Expozitiei Estate – Offices for Rent in Bucharest (dagecoestate.ro) are o suprafață totală de 30.000 mp, cu patru corpuri mixed-use și o parcare generoasă, de 500 locuri, la exterior și în subteran. Clădirea principală acomodează birouri de clasă A cu o suprafață totală de 13.343 mp și spații comerciale la parter.
La închiriere, sunt disponibile spații cu suprafețe de la 100 mp, la peste 20.000 mp, cu diverse funcțiuni. Cele mai multe sunt birouri luminoase, de clasă superioară, cu toate facilitățile, dar avem și spații care se pretează pentru retail, restaurante, săli de sport, clinici medicale, școli private și chiar o zonă generoasă pentru depozitare.

Dezvoltarea unor zone de campus și rezidențiale generează noi funcțiuni imobiliare

În apropierea instituțiilor de învățământ, tinerii caută cafenele, săli de sport, locuri de petrecere a timpului liber, zone de retail, iar companiile interesate de deschiderea unor puncte de lucru vor vedea un avantaj publicul din zonă.
Pe lângă tineret, zona este mai populată și datorită noilor ansambluri rezidențiale premium dezvoltate în zonă, ceea ce semnifică putere de cumpărare și interes pentru facilități diverse, care pot fi făcute, preferabil, lângă casă.
Mai multe detalii despre Dageco Expoziției Estate găsiți aici.

Maria Neda