Nevoile dumneavoastră, soluțiile noastre
Soluția ta în România

SERVICII
DE CONSULTANȚĂ

În zilele noastre, sectorul imobiliar este din ce în ce mai complex și necesită o înțelegere mai profundă pentru o viziune și o strategie eficace. Datorită cunoștințelor noastre aprofundate despre piața locală, combinate cu previziunea internațională, la FORTIM Trusted Advisors, oferim clienților noștri informații specifice și soluții personalizate pentru a-i ajuta să prospere in obiectivele lor de afaceri. Oferind servicii de consiliere de calitate clienților noștri, le dăm posibilitatea să anticipeze oportunitățile, să profite de avantaje competitive și să implementeze proiecte imobiliare de succes.
https://fortim.ro/wp-content/uploads/2021/06/Icon-1.png

ÎNCHIRIERI SPAŢII BIROURI

Pentru a găsi o soluție imobiliară pentru afacerea dvs., analizând factori precum costul global al închirierii, strategia de ocupare adecvată pentru a satisface afacerea sau o schimbare de imagine sau de locație pentru biroul dvs.
https://fortim.ro/wp-content/uploads/2021/06/Icon-3.png

ÎNCHIRIERE SPAŢII INDUSTRIALE

Servicii de consultanta in ceea ce priveste elaborarea si implementarea unei strategii de leasing/achizitie pentru proprietati industriale si logistice
https://fortim.ro/wp-content/uploads/2021/06/Icon-4.png

ÎNCHIRIERE SPAŢII COMERCIALE

Vă oferim sprijin și îndrumare în procesul decizional complex prin experiența și cunoștințele noastre de pe piețele locale.
https://fortim.ro/wp-content/uploads/2021/06/Icon-5.png

EVALUARE

Evaluare în scopuri contabile;
Evaluare în scopuri tranzacționale;
Evaluare din motive legale si fiscale;
Valoarea estimată a închirierii
https://fortim.ro/wp-content/uploads/2021/06/Icon-2.png

PIEȚELE DE CAPITAL

Tranzacţie;
Consultanță pentru finanțarea datoriilor
https://fortim.ro/wp-content/uploads/2021/07/shutterstock_74866924.png

SERVICII
DE MANAGEMENT
IN IMOBILIARE

În zilele noastre, sectorul imobiliar este din ce în ce mai complex și necesită o înțelegere mai profundă pentru o viziune și o strategie eficace. Datorită cunoștințelor noastre aprofundate despre piața locală, combinată cu previziunea internațională, la FORTIM Trusted Advisors, oferim clienților noștri informații specifice și soluții personalizate pentru a-i ajuta să prospere cu obiectivele lor de business. Oferind servicii de consiliere de calitate clienților noștri, le dăm posibilitatea să anticipeze oportunitățile, să profite de avantaje competitive și să implementeze proiecte imobiliare de succes.
https://fortim.ro/wp-content/uploads/2021/06/Icon.png

MANAGEMENTUL
PROPRIETATII

Managementul proprietății: Reprezentarea proprietarului/Gestionarea contractului de închiriere/Gestionarea tehnică și a serviciilor/Gestionarea taxelor de serviciu/Gestionarea financiară
https://fortim.ro/wp-content/uploads/2021/06/user-Computer-freelancer-office-online-work-rental-broker.png

PROJECT
MANAGEMENT

Întregul proces de relocare, amenajare, renovare și multe altele este unul extrem de provocator în care sunt implicați mulți factori de decizie, suntem aici pentru a vă face acest drum întortocheat mai ușor.