Termeni si Conditii

INTRODUCERE

Bine ați venit pe site-ul https://www.fortim.ro/ („Website-ul”). Website-ul este proprietatea Fortim Trusted Advisors SA.

UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

Utilizând Website-ul, veți găsi informații cu privire la echipa Fortim Trusted Advisors, activitățile desfășurate de Fortim Trusted Advisors pe piața serviciilor de consultanta in imobiliare din România, precum și cu privire la ariile de practică în care echipa Fortim Trusted Advisors activează. În plus, Website-ul conține știri, articole și alte materiale care pot viza evoluții semnificative sau actualizări înregistrate în legătură cu cadrul legislativ aplicabil în România, jurisprudența europeană sau națională etc.

PROTECȚIE ÎMPOTRIVA VIRUȘILOR

Fortim Trusted Advisors depune toate eforturile pentru a verifica și a testa materialul oferit de acest Website în toate etapele de producție. De asemenea, recomandăm ca utilizatorii să ruleze un program antivirus pentru toate materialele descărcate de pe internet. Fortim Trusted Advisors nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice pierdere, întrerupere sau deteriorare a datelor sau a sistemului dumneavoastră, care pot apărea în timp ce navigaţi pe Website-ul Fortim Trusted Advisors.

RECUNOAȘTEREA PROPRIETĂȚII

Website-ul oferă fiecăruia dintre utilizatorii săi posibilitatea de a accesa conținutul furnizat pentru uzul personal al utilizatorului.

Prin prezenta sunteți de acord că Fortim Trusted Advisors este proprietarul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra conținutului Website-ului, inclusiv asupra articolelor, textului, fotografiilor şi ilustrațiilor. De asemenea, sunteţi de accord că nu veți folosi astfel de materiale în nici un fel, cu excepția cazului în care aţi primit în prealabil, în mod expres, acordul scris al Fortim Trusted Advisors

COMENTARII, ÎNTREBĂRI ȘI FEEDBACK

Dacă trimiteți o solicitare prin e-mail la un anumit contact sau adresa generală de contact identificată pe Website-ul Fortim Trusted Advisors, vom folosi datele dumneavoastră personale obținute prin intermediul comunicării pentru a răspunde solicitării dumneavoastră.

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Anumite date personale sunt colectate prin intermediul Website-ului. Detaliile privind prelucrarea de către Fortim Trusted Advisors a unor astfel de date personale sunt disponibile în Politica de confidentialitate

RECRUTARE

Dacă aplicați pentru o poziție în cadrul Fortim Trusted Advisors, menţionată în secțiunea Cariere de pe acest Website, CV-ul sau alte informații pe care ni le furnizați vor fi utilizate exclusiv pentru examinarea solicitării dumneavoastră, conform prevederilor din Politica de confidențialitate.

CLAUZĂ DE NERĂSPUNDERE

Website-ul poate conține link-uri către site-uri și resurse care nu sunt proprietatea noastră. Fortim Trusted Advisors nu are niciun control asupra acestor site-uri și a resurselor găsite în cadrul acestora și, prin urmare, nu va fi răspunzător pentru disponibilitatea acestor site-uri, nici pentru conținutul, publicitatea, bunurile, serviciile, informațiile sau alte materiale disponibile pe aceste site-uri, pentru funcționalitatea sau performanțele acestor site-uri sau pentru încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală sau a altor drepturi care apar în cadrul acestor site-uri. Accesând site-urile indicate, confirmați că ați înțeles posibilele consecințe ale accesării site-urilor indicate și acceptați termenii și condițiile de mai sus.

Acest Website este furnizat în scop informativ.

MODIFICĂRI ALE TERMENILOR ŞI CONDIȚIILOR

Dacă Termenii si Condițiile se modifică în orice mod, vom plasa o versiune actualizată în această pagină. Actualizarea periodică a acestei pagini vă asigură că sunteți întotdeauna conștienți despre tipul informațiilor pe care le colectăm, despre modul în care le folosim și în ce circumstanțe, şi, dacă este cazul, dacă le transferăm sau nu către alte persoane.