Construim afacerea împreună
Solutia ta din Romania

DESPRE NOI

Fortim Trusted Advisors, Membru al Alianței BNP Paribas Real Estate în România

Fortim Trusted Advisors, Membru al Alianței BNP Paribas Real Estate în România este o companie de consultanță cu sediul în București, cu o filială în Cluj-Napoca și una în Târgu Mureș. Serviciile noastre cuprinzătoare acoperă cladirile de birouri, sectorul industrial și logistic dar și retail-ul. Compania oferă toate liniile de afaceri care acoperă întregul ciclu de viață al proprietății: Tranzacție, Consultanță, Evaluare, Management imobiliar și Management de proiect.

Aceste linii de afaceri beneficiază de sprijinul Departamentului de Cercetare care pune la dispozitie cunoștințe valoroase cu privire la piețele imobiliare, permițând clienților să ia cele mai informate decizii de business.

Fortim Trusted Advisors este echipa de care ai nevoie pentru succesul proiectelor tale imobiliare din România. Profesioniștii noștri cu o vasta experiență vă pot ajuta de la planificare la ocupație, de la ocupație la întreținere, de la întreținere la creșterea valorii.

Echipa noastră este dedicată obiectivelor dumneavoastră, abordând particularitățile fiecărui proiect pentru a vă propune cele mai bune soluții personalizate, pentru rezultate deosebite.

O gamă completă de servicii imobiliare pentru a vă ajuta să creați valoare

Gama noastră de servicii complete are scopul de a vă ajuta să vă asigurați un avantaj competitiv unic – cu eficiență maximă, calitate a serviciilor și valoare adăugată. În funcție de cerințele dumneavoastră, puteți utiliza întreaga noastră gamă de servicii sau selectați liniile de business de care aveți nevoie.

Orientare către client – lucrăm pentru tine

FORTIM Trusted Advisors oferă servicii pe tot parcursul ciclului proprietății. Investitorii instituționali, ocupanții/proprietarii, dezvoltatorii de proiecte și investitorii privați, cu toții se confruntă cu provocări diferite – oferim expertiză dedicata pentru fiecare dintre ei, cu know-how local și viziune internațională.

VALORILE NOASTRE:

La Fortim Trusted Advisors, punem clienții noștri în centrul a tot ceea ce facem. Ne angajăm să oferim cel mai înalt nivel de expertiză în întreaga gamă de servicii imobiliare.

Munca noastră este corectă și transparentă, cu scopul de a crea valoare pentru clienții noștri în fiecare aspect al proprietății imobiliare.

Lăudăm expertiza profesioniștilor Fortim care sprijină proiectele imobiliare ale clienților noștri, prin soluții proactive, flexibile și personalizate.

VIZIUNEA NOASTRA:

Suntem mai mult decât clădiri, suntem oameni adevărați. Serviciile cu valoare adăugată, flexibilitatea și inovația se află în centrul ambițiilor noastre.

MEMBRII CONSILIULUI NOSTRU DE ADMINISTRATIE

DEDICAT AFACERII DVS

FORTIM Trusted Advisors oferă servicii pe tot parcursul ciclului proprietății. Investitorii instituționali, ocupanții/proprietari, dezvoltatorii de proiecte și investitorii privați, cu toții se confruntă cu provocări diferite – și oferim expertiză dedicata pentru fiecare dintre ei, cu know-how local și viziune internațională.

https://fortim.ro/wp-content/uploads/2021/09/Costin-Nistor_2-320x320.png

Costin Nistor

Managing Director
https://fortim.ro/wp-content/uploads/2021/09/Nicolae-Ciobanu_2-320x320.png

Nicolae Ciobanu

Managing Partner
Head Of Advisory
https://fortim.ro/wp-content/uploads/2021/09/Bogdan-Cange_2-320x320.png

Bogdan Cange

Managing Partner
Business Development