Dageco Expoziției Estate – sinergie între business și distracție la evenimentul Drinks Before Home by CIJ

iunie 9, 2023by fortadmin

În calitate de firmă de consultanță imobiliară, înțelegem importanța creării unui mediu vibrant și captivant pentru profesioniștii din industria de real estate. În ceea ce privește Dageco Expoziției Estate, ne propunem să readucem în atenție clădirile cu spații de închiriat ușor de customizat, la costuri accesibile, oferind o oportunitate excepțională într-o locație excelentă: București Nord. Împreună cu CIJ Europe, am organizat un eveniment memorabil, care a prezentat Dageco Expoziției Estate comunității imobiliare. Evenimentul a avut ca obiectiv crearea unei sinergii între mediul afacerilor cu distractia, promovând oportunități de networking și creând o atmosferă de festivă autentică.

Dageco Expoziției Estate - eveniment Drinks Before Home by CIJ

Dageco Expoziției Estate - eveniment Drinks Before Home by CIJ

În real estate este esențial ca proiectele să aibă un impact durabil și să fie recunoscute la scară largă. Dageco Expoziției Estate este un proiect remarcabil, care cuprinde patru clădiri mixte, un generos parc de mașini și spații comerciale la parter, extinzându-se pe o suprafață totală impresionantă de 25.000 de metri pătrați.

Dageco Expoziției Estate - eveniment Drinks Before Home by CIJ

Mulțumim celor peste 120 de profesioniști din industria de real estate și bancară, care au acceptat invitația noastră și ne-au onorat cu prezența. A fost o oportunitate extraordinară pentru participanți de a face networking, de a stabili conexiuni și de a se bucura împreună cu noi de o seară memorabilă la Dageco Expoziției Estate.

Evenimentul Drinks Before Home a creat o atmosferă electrizantă, care a lăsat o impresie de neuitat tuturor celor prezenți. Cadrul natural, muzica by DJ Benzol și disponbilitatea profesioniștilor de interacțiune au creat o atmosferă plăcută de networking și relaxare.

Dageco Expoziției Estate - eveniment Drinks Before Home by CIJ

Unul dintre momentele-cheie ale serii a fost jocul palpitant al roții norocoase, unde participanții au avut șansa de a câștiga premii interesante.

Experiența culinară a fost deosebită, cu o gamă extinsă de mâncăruri și băuturi delicioase.

Oaspeții au putut explora și admira o expoziție de mașini și motociclete de mare viteză, care au participat la curse naționale și internaționale, puse la dispoziție prin amabilitatea partenerilor evenimentului.

Dageco Expoziției Estate - eveniment Drinks Before Home by CIJ

Citroen și Suzuki și-au prezentat cele mai recente modele, adăugând un element de atracție evenimentului.

Evenimentul a continuat cu barul de prosecco, long drinks, băuturi răcoritoare și lumini fascinante. Ca semn de apreciere, fiecare invitat a primit un cadou special, asigurându-se că pleacă cu amintiri prețioase ale serii.

Dageco Expoziției Estate - Fortim Trusted Advisors

Evenimentul a reprezentat o oportunitate pentru Fortim Trusted Advisors, de a prezenta punctele forte și avantajele excepționale ale Dageco Expoziției Estate. Amplasată strategic, această proprietate este accesibilă față de diverse puncte de interes pentru profesioniști și angajați. Cu stații de tramvai și metrou în apropiere, proiectul asigură conectivitate cu tot orașul.

Flexibilitate și Personalizare:

Dageco Expoziției Estate se diferențiază prin posibilitatea flexibilității și personalizării spațiilor. Clădirile oferă o varietate mare de spații, de la birouri luminoase și moderne de înaltă clasă până la magazine, restaurante, săli de sport, clinici medicale, școli private și chiar spații generoase de depozitare.

Fortim Trusted Advisors, în calitate de reprezentant mandatat al proprietarului, asigură cele mai bune condiții de piață și comisioane atractive pentru potențiale colaborări.

Un Statement pertinent

În timpul evenimentului, Nicolae Ciobanu, Managing Parter – Head of Advisory la Fortim Trusted Advisors, a susținut un discurs inspirațional, care a rezonat în rândul participanților. Acesta a pus la îndoială percepția comună conform căreia prețurile mici implică compromisuri.

Dageco Expoziției Estate - eveniment Drinks Before Home by CIJ

Nicolae Ciobanu a evidențiat modul în care Dageco Expoziției Estate sfidează acest stereotip, oferind prețuri accesibile fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea sau locația. Cuvintele sale au inspirat încredere în răndul participanților, cu privire la oportunitățile excepționale de investiții oferite de Dageco Expoziției Estate.

Fortim Trusted Advisors team

Nu am lăsat nimic la întâmplare în organizarea DBH la Dageco Expoziției Estate. Evenimentul a combinat armonios networking-ul în afaceri cu o atmosferă de festival, evidențiind punctele forte și oportunitățile unice ale proiectului.

Ca partener de încredere în piața imobiliară, Fortim Trusted Advisors continuă să conecteze clienții cu investiții remarcabile, iar Dageco Expoziției Estate reprezintă un exemplu al angajamentului nostru pentru excelență.