RECOMANDARE: Cele mai bune spații de birouri la cheie pentru firme IT&C lângă Parcul Herăstrău

august 31, 2023by Maria Neda

Dageco Expoziției Estate are birouri amenajate pornind de la cerințele unei companii de IT&C, cu suprafețe de la 300 la 12.000 mp.

Inspirați-vă de la cei mai buni în domeniu. Până de curând, aici a fost sediul Ubisoft. Astăzi este un parc de birouri cu patru clădiri distincte, una din clădiri, C2 fiind construită recent, în 2019, înainte de pandemie, special pentru această companie de IT&C și adaptată activităților pentru IT&C și BPO.

Specific ei este lumina naturală din abundență, asigurată de ferestrele mari, cu vedere panoramică către Romexpo Business Center și către Piața Presei Libere. De asemenea, spațiile sunt gata echipate și mobilate și nu necesită investiții suplimentare pentru o mutare imediată. Dacă activați într-unul din aceste domenii, viitorul vostru sediu din Dageco Expoziției are o suprafață totală de 12.000 mp, cu 1.100 mp pe etaj, spații deschise, flexibile în compartimentare, cu rețea de date de ultimă generație, sistem de climatizare modern, geamuri care se deschid. Suprafață minimă închiriabilă este de 300 mp.

Există diverse opțiuni pentru designul birourilor, cum ar fi amenajarea unor birouri tradiționale, pe unele etaje, dar varianta deja pusă în practică a birourilor deschise, bazate pe munca în echipă și birourile adaptate programului hibrid, când mai mulți angajați folosesc aceleași birouri și au spații amenajate pentru întâlniri online.

Complexul de birouri este amplasat într-o zonă aerisită, cu multe spații verzi și locuri de parcare, iar administratorul lui urmărește un consum cât mai redus de energie la birou. Recent, proprietarul a apelat la fonduri europene, pentru a monta 260 panouri fotovoltaice și echipamente complementare producerii de energie regenerabilă, care vor alimenta și stații de încărcare a mașinilor electrice.

Cafenea proprie

Bonus, o terasă generoasă cu cafenea, la parter, cool, în stilul întrecerilor de mașini și moto, unde se poate sta până târziu în noapte în aer liber.

Chirii mai mici decât nivelul actual al pieței

Un alt avantaj este chiria redusă, pentru o zonă premium a Capitalei, în incinta orașului, de la 7,9 euro/mp/lună.

Spații variate, de diverse mărimi, de la 100 mp, într-un corp alăturat de clădire, la peste 20.000 mp, cu diverse funcțiuni. Cele mai multe sunt birouri, luminoase, de clasă superioară, cu toate facilitățile, dar avem și spații care se pretează pentru retail, restaurante, săli de sport, clinici medicale, școli private și chiar o zonă generoasă pentru depozitare.

Locație verde și stații de încărcare mașini electrice

Avem o locație verde și extrem de tinerească, așa cum se poate ușor vedea. O instituție de învățământ superior, SNSPA se află peste drum, la 100 metri distanță, unde învață peste 4000 studenți, o resursă foarte bună de forță de muncă bine pregătită.

Tot pe această stradă din fața noastră, la 330 metri, se află un liceu privat de prestigiu, Școala Europeană, dar și ansambluri noi de locuințe în vecinătate. Pe de altă parte, la 550 de metri distanță pe Bulevardul Expoziției este o altă mare instituție de învățământ superior, Romanian American University.

Amplasament convenabil pentru tineri

În zonă, clădirea de birouri Dageco Expoziției Estate de un amplasament cu o accesibilitate foarte bună. Avem stație de tramvai chiar în fața parcului de birouri și o stație de metrou la 700 metri distanță, stația Jiului. Peste câțiva ani însă vom aveam stație de metrou, denumită Expoziției, chiar pe această stradă, la 200 metri distanță, pe noua linie care va lega Gara de Nord de Aeroportul Internațional Otopeni.

Vă așteptăm la vizionări.

Mai multe detalii pe pagina Dageco Expozitiei Estate – Birouri de închiriat în București (dagecoestate.ro)

Maria Neda