Avantajele zonei și clădirii Dageco Expoziției Estate, pentru clinici medicale sau de înfrumusețare

iulie 31, 2023by Maria Neda

De ce ai alege un spațiu în clădirile Dageco Expoziției Estate? În apropiere se află o bază de clienți cu venituri medii și peste medie. EXPOZIȚIEI este un  pol mixt de birouri și rezidențiale, în plină dezvoltare.

Operând servicii medicale, de întreținere, slim-concept, cosmetică și beauty într-o zonă rezidențială premium, cu familii mutate recent, în apartamente noi, puteți accesa această bază de clienți capabili din punct de vedere financiar și puteți atrage clienți care sunt dispuși să plătească pentru servicii excepționale.

Un mare potențial de business

În zona Expoziției:

  • lucrează peste 10.000 angajați
  • locuiesc peste 1.500 familii, cu venituri peste medie, în imediata proximitate (pe aceeași stradă) și peste 5.000 familii la maximum 10 minute distanță
  • Chiriile la spațiile de închiriat sunt încă mici, față de restul zonelor din proximitate. Un exemplu este clădirea Dageco Expoziției Estate, unde chiria pornește de la 7,9 euro/mp/lună!

Zona s-a dezvoltat puternic în ultimii 10 ani, aici construindu-se mii de apartamente noi și zeci de mii de metri pătrați de spații de birouri. Ca urmare, aici sunt puține cabinete medicale și de înfrumusețare și o bază mare de potențiali clienți.

Un potențial de business mai mare

Datorită puterii de cumpărare mai mari a rezidenților din zonele premium, a vadului mai puternic, afacerile medicale și de înfrumusețare, de întreținere, slim-concept, cosmetică și beauty au potențialul de a genera venituri mai mari. Disponibilitatea rezidenților de a investi în sănătatea și aspectul lor poate duce la valori medii mai mari ale încasărilor și la creșterea profitabilității operațiunilor.

Stabilitate pe termen lung

Pe de altă parte, investind în clinici medicale și de înfrumusețare situate în zone unde veniturile rezidenților sunt mai mari, vă poziționați afacerile pentru stabilitate și creștere pe termen lung. Cererea constantă din partea rezidenților prosperi oferă o bază solidă pentru operațiunile dumneavoastră și reduce riscul unor fluctuații semnificative ale pieței.

Reputație și prestigiu

Stabilirea afacerilor medicale și de înfrumusețare într-o zonă rezidențială prosperă vă asociază cu un cartier premium, care adaugă un sentiment de exclusivitate și calitate mărcii cabinetelor dumneavoastră, atrăgând clienți care apreciază serviciile premium. Acest lucru poate duce la recomandări pozitive, extinzându-vă în continuare clientela și consolidându-vă poziția de furnizor de servicii de top.

Confort și accesibilitate

Cu cât un cabinet de cosmetică, întreținere și înfrumusețare este mai aproape, cu atât va fi frecventat mai des. Zonele rezidențiale premium Expoziției, Cașin, Kiseleff și Domenii au nevoie de facilități și servicii la mică distanță de casă.
Rezidenții apreciază să aibă servicii esențiale aproape de casele lor, reducând timpul de călătorie și sporind confortul. Prin poziționarea afacerilor dumneavoastră medicale și de înfrumusețare într-o zonă rezidențială premium, facilitați accesul rezidenților, crescând probabilitatea vizitelor repetate și satisfacția clienților.

În vecinătate:

  • LUXURIA, ansamblu rezidențial nou, cu 630 apartamente noi, premium, la 3 minute distanță de mers pe jos
  • PARCULUI 20, complex nou cu 485 apartamente noi, la 12 minute de mers pe jos și 5 minute cu mașina
  • CARTIERELE DE LUX KISELEFF, CAȘIN, DOMENII, la 7-10 minute de mers cu mașina
  • În dezvoltare peste 4.000 apartamente, în zona Petrom City- Casa Presei Libere, la 7-8 minute de mers cu mașina
  • Polul de business Expoziției, cu peste 10.000 angajați. Printre firmele care au sediu în zonă se numără ING, Millennium Bank, Global Eye, Autoitalia, Regus, PriceWaterhouseCoopers (PwC), Rompetrol, ZIM, Alpha Bank, Keyence, E.On, Bank of China, Theta, Hervis, Spaces și Smartree Romania.

Despre Dageco Expoziției Estate

La Dageco Expoziției Estate, găsiți cele mai flexibile condiții de închiriere, la cea mai competitivă chirie dintr-o zonă premium a Capitalei, de la 7,9 euro/mp/lună, în această vară. Spațiile sunt la cheie, gata pentru o preluare imediată.

Birourile și spațiile comerciale sunt variate, de diverse mărimi, de la 100 mp, la peste 20.000 mp, care se pretează pentru clinici medicale, clinici de înfrumusețare dar și alte tipuri de activități.

Mai multe detalii comerciale găsiți aici: Dageco Expozitiei Estate – Offices for Rent in Bucharest (dagecoestate.ro)

Consultanții Fortim Trusted Advisors vă stau la dispoziție.

Maria Neda